O noua parfumerie de nișă în Timișoara a companiei Obsentum

Pe data de 21 octombrie, brandul cu parfumuri de lux Obsentum, deschide un nou magazin în Timișoara, în centrul comercial Iulius Town.  Astfel, noul spațiu va avea o suprafață de 150 metri pătrați, spatiu în care va lucra o echipă formată din cinci angajați.

Aşadar, cel mai recent magazin Obsentum din Timișoara este boutique-ul cu numărul opt al brandului și le va oferi clienților săi aceeași gamă de produse prezentă şi în magazinele din București.

„Deschiderea unui nou magazin Obsentum reprezintă o continuare a strategiei de dezvoltare a companiei, de a crește interesul și dorința consumatorilor pentru parfumeria de nișă, ca parte componentă a segmentului de lux”, a declarat Ana Pintilie, Marketing Manager Obsentum.

 

De asemenea, Obsentum are în portofoliu o serie de branduri exclusiviste cum ar fi Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors.

Mai mult decât atât, iubitorii de parfumuri de nişă pot regăsi şi alte branduri deja cunoscute  ca Jo Malone London, Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati.

În plus, magazinul oferă o zona dedicată de…

Citeste continuarea Aici

You might also like