Omicron face ravagii în Grecia!

Datorită numărului tot mai mare de infectări cu noul coronavirus, autoritățile din Grecia au hotărât să impună noi restricții. Aşa că, restaurantele și barurile vor fi închise la miezul nopții .

Ce alte restricții se impun?

Astfel, începând cu 3 ianuarie, Grecia va închide restaurantele şi barurile la miezul nopţii şi nu va permite mai mult de şase persoane la o singură masă în aceste localuri, a transmis Ministerul Sănătăţii grec, conform AFP.

Aşadar, un număr record de contaminări s-a înregistrat luni în Grecia, de 9.284, determinând guvernul acestei ţări să adopte noi restricţii

Începând de acum va fi nevoie ca personalul din industria de alimentaţie publică, dar şi toate persoanele care vor dori să intre în supermarketuri sau să circule cu transportul în comun să poarte o mască FFP2 sau două măşti chirurgicale una peste alta.

Personalul din întreprinderi şi din administraţia publică va trebui să treacă în proporţie de 50% la telemuncă începând cu 3 ianuarie şi până pe 16 ianuarie, dată la care Ministerul Sănătăţii grec va reevalua situaţia.

De la 19 decembrie, toţi călătorii care sosesc în…

Citeste continuarea Aici

You might also like