Peste 1 milion de vehicule Tesla au fost rechemate în service

Sunt unele probleme pentru posesorii de mașini Tesla. Din cauza aceasta, producătorul de mașini electrice anunță rechemarea în service a unui număr de peste un milion de vehicule iar nereguli care au fost descoperite sunt la sort-ul de închidere al geamurilor laterale.

Astfel, Posesorii de mașini Tesla vor fi chemaţi de producătorul de mașini electrice în service a unui număr de peste un milion.

Din datele Reuters, este vorba despre aproape 1,1 milioane de vehicule din Statele Unite. În ceea ce privește problemele descoperite, este vorba despre sort-ul de închidere al geamurilor laterale.

Mai exact, reprezentanții Tesla susțin că sistemul automat de protecție ar putea să nu reacționeze corect după detectarea unui obstacol, iar acest lucru ar putea crește riscul de rănire al pasagerilor.

Aproape 1,1 milioane de vehicule Tesla din SUA, rechemate în service

Astfel, în cazul unui astfel de incident, geamul ar putea forța închiderea în loc să se retragă. Referitor la modelele vizate, în service au fost rechemate modelele din toată gama Tesla care au fost fabricate din 2017 și până în prezent.

Până acum, reprezentanții Tesla susțin că…

Citeste continuarea Aici

You might also like