Pfizer și BioNTech anunță că au depus cererea privind autorizarea vaccinului pentru varianta Omicron a coronavirusului

În lupta împotriva pandemiei de coronavirus se fac paşi importanţi. Astfel, Pfizer și BioNTech anunță că au depus la Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite (FDA) cererea privind autorizarea vaccinului pentru varianta Omicron a coronavirusului.

În curând am putea avea un nou vaccin împtrova tulpinii Omicron a coronavirusului care se extinde cu repeziciune la nivel mondial. Pfizer și BioNTech au anunțat la începutul acestei săptămâni că au depus la Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite (FDA) o cerere de autorizare de utilizare în regim de urgență a unei doze de rapel a vaccinului adaptat variantei Omicron a coronavirusului.

În cererea sa, Pfizer precizează că aceasta respectă toate îndrumările FDA de a include date clinice de la vaccinul bivalent Omicron BA.1, care este adaptat al companiilor și date preclinice și de producție de la vaccinul bivalent Omicron BA.4/BA.5, care este adaptat al companiilor pentru a aborda evoluția continuă a SARS-CoV-2, potrivit biontech.com.

În plus, compania mai precizează, că în timpul așteptării autorizației de la FDA, vaccinul bivalent Omicron…

Citeste continuarea Aici

You might also like