Polaris SSV: Ce trebuie să știi înainte să cumperi?

Încă din 1954, Polaris a fost axată să creeze și să promoveze cel mai inovator și complet concept de vehicul utilitar de teren. Acesta era proiectat să aibă veleități sportive și să fie capabil să ofere utilizatorilor un mix perfect de emoții și satisfacții. Pe scurt: un vehicul cu adevărat special. Așadar, care sunt alegerile viabile și ce trebuie să știe entuziaștii care își doresc o astfel de bijuterie?

Gamele Polaris SSV

În principal, doritorii de vehicule utilitare de teren au de ales între două game de modele Polaris SSV: RZR și Ranger. Fiecare dintre aceste alegeri este proiectată ca un pachet de opțiuni menit să satisfacă un anumit set de nevoi și dorințe. 

RZR este familia de vehicule care a propulsat Polaris în topul alegerilor celor dependenți de adrenalină off-road, deoarece oferă putere și siguranță într-un design agresiv, dominator. XP 1000 EPS T1B este modelul cel mai accesibil, capabil să ofere suficientă putere și agilitate pentru depășirea oricărei provocări off-road. Vârful gamei este reprezentat de modelul PRO XP Turbo Ultimate L7E, propulsat de un motor DOHC de 925 cc supraalimentat, capabil să dezvolte…

Citeste continuarea Aici

You might also like