Porsche Taycan, cea mai scumpă mașină electrică ”de stradă”

În prezent, Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo este una dintre cele mai interesante mașini electrice disponibile pe piață.

Despre această maşină vorbeşte un reperezentant al companiei care o prezintă astfel,

„Recent, am avut ocazia să testez un astfel de model și mai jos o să povestesc un pic despre ce reprezintă acest model cu adevărat.În 2021, a fost cel de-al treilea cel mai bine vândut de la Porsche, după SUV-urile Macan și Cayenne, și a depășit chiar legendarul 911.La o analiză mai atentă, totuși, nu este de mirare că Taycan a crescut atât de repede. Din punct de vedere filosofic, este egalul unui 911 în ceea ce privește performanța și poziționarea, dar mai important pentru o piață care pare să fie în continuă evoluție vine și ca un model de mașină pentru familie.

Când am preluat mașina pentru această recenzie, mi s-a părut că are un aspect cel puțin interesant, care pare potrivit pentru o mașină sport cât și pentru o mașină de familie, a comentat acesta.

Din punct de vedere financiar, având un preț de plecare de 190.000 de euro, compania intenţionează ca aceasta să arate cu totul altfel decât celelalte SUV-uri de…

Citeste continuarea Aici

You might also like