Posesorii de mașini care nu au certificat verde, au interzis în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară

De luni, 25 octombrie an curent, se aplică noi reguli care vor lovi puternic în milioane de români. Este vorba de șoferi care au fost înștiințați de Registrul Auto Român asupra unei decizii extrem de importante.

Aceștia vor avea nevoie de un document cheie pentru a putea a-și putea rezolva treburile. Așadar, posesorii de mașini care nu au certificat verde, au interzis în sediile și reprezentanțele RAR din România.

Este decizia momentului pentru milioane de români care de luni vor avea nevoie de un document. Mai exact, aceștia nu vor mai putea intra în incinta sediilor care aparțin Recistrului Auto Român fără certificatul verde.

Astfel, „Potrivit noilor decizii ale Comitetului Național Pentru Situații de Urgentă, care intră în vigoare începând de luni 25 octombrie 2021, în instituțiile statului accesul persoanelor este condiționat!

Stimați clienți, prin urmare, vă aducem la cunoștință că accesul în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară va fi permis, timp de 30 de zile, DOAR în baza certificatului verde care atestă fie vaccinarea, fie testarea de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie trecerea prin boală în…

Citeste continuarea Aici

You might also like