Preşedintele Volodimir Zelenski a fost implicat într-un accident rutier

Volodimir Zelenski a fost implicat într-un accident rutier în urmă cu doar câteva ore. Însă, starea în care se află președintele ucrainean chiar în aceste momente, este bună.

Informația despre Volodimir Zelenski, de la Kiev, este că a fost implicat într-un accident rutier. Anunțul a fost făcut de purtătorul său de cuvânt, Serhii Nykyforov.

Concret, oficialul ucrainean anunță că mașina în care se afla președintele Volodimir Zelenski a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic. Totul s-a întâmplat în Kiev, spune acesta, care mai precizează că medicii au intervenit la timp.

În precizările sale, „La Kiev, un automobil a intrat în coliziune cu maşina preşedintelui Ucrainei şi cu vehiculele din escorta lui”, a declarat Serghei Nikiforov, purtătorul de cuvânt al președintelui, într-un comunicat postat pe Facebook joi, la orele 01.22, (miercuri, 22.22 GMT).

Din fericire, Volodimir Zelenski nu s-a ales cu răni grave în urma impactului, acesta fiind rapid examinat de un medic. „Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost găsite răni grave”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Zelenski, Serhii…

Citeste continuarea Aici

You might also like