Prețurile benzinei și motorinei au fost reduse cu 50 de bani

De astăzi 1 iulie 2022, OMV Petrom a luat decizia de a reduce cu 50 de bani prețurile tuturor sortimentelor de benzină şi motorină din staţiile de alimentare Petrom şi OMV din țara noastră.

În contextul reducerilor, OMV Petrom a informat, în cadrul unui comunicat că beneficiari sunt clienţii finali, persoane fizice şi juridice, care achiziţionează carburanţii pentru consumul propriu.

Trebuie menționat că reducerea a fost introdusă începând cu 1 iulie, ora 00:00, pentru o perioada de trei luni. Totodată, şoferii vor plăti mai puţin cu 25 de lei pentru un plin de 50 de litri.

Toate marile lanţuri de benzinării din România au aplicat reducerea

În afirmaţiile sale, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a spus pentru Agerpres că toate marile lanţuri de benzinării din România au aplicat reducerea de 50 de bani pentru clienţii finali.

În opinia sa, „Carburanţi mai ieftini! Vreau să le mulţumesc tuturor companiilor care s-au conformat voluntar şi au aplicat deja prevederile Ordonanţei de Urgenţă cu privire la reducerea cu 50 de bani/litru a preţului la carburanţi”, a scris ministrul pe Facebook.

OMV se conformează voluntar măsurilor…

Citeste continuarea Aici

You might also like