Primăria Iași a cheltuit peste 100.000 de euro pe panseluțe

În luna noiembrie din acest an, primăria municipiului Iași a cheltuit doar pentru plantarea de panseluțe, peste 100.000 de euro din bugetul local.

Totuși, locuitorii orașului nu se pot bucura de flori, întrucât acestea sunt acoperite cu plase de protecție care le apără de ciorile care au invadat deja oraşul.

În contextul organizărilor, cel puțin 10.000 de euro se pierd în fiecare an din cauza ciorilor care distrug  florile din oraş, iar plasele de protecție protejează plantele de aceste păsări.

Reacțiile ieșenilor

În opinia locuitorilor, „Eu am rămas surprinsă că și la momentul ăsta au pus flori, că astea deja nu mai au prea multă viață, nu? Mi se par cheltuieli inutile astea, dacă se fac din bugetul Primăriei”.

Astfel, „Plasele, ce-i drept, acoperă florile și nu prea se mai văd. Nu prea le mai înțeleg frumusețea”, au declarat doi locuitori din iași pentru Digi24.

În acest sens, „Este în detrimentul esteticii, dar degeaba puneam florile. Ne-am confruntat în ultimii trei ani cu un număr foarte mare de cazuri, astfel încât era inutilă munca noastră. Undeva la 10-15% din ele au fost tot timpul scoase”, a explicat…

Citeste continuarea Aici

You might also like