Producătorul rus de mașini GAZ își extinde rețeaua de vânzare în Europa şi în România

În prezent, unul dintre cei mai importanți producători auto din Europa de Est se pregătește să intre în România. Compania e deja prezentă în Bulgaria, unde oferă o garanție unică: 1 milion de kilometri fără nicio problemă. Informațiile care anunță intrarea noului brand se înmulțumesc, la fel ca și rumoarea provocată de prețuri și garanțiile oferite.

În acest fel, producătorul rus de mașini  GAZ își extinde rețeaua de vânzare în Europa, cu East Car Rental and Trading, care este importatorul oficial pentru Bulgaria al autovehiculelor GAZ, va fi și hubul brandului auto pentru Balcani, deci și pentru România.

În contextul noului model vedetă al brandului GAZ, este GAZelle NN, un autovehicul de transport marfă cu capacități mari de încărcare, o mulțime de echipamente suplimentare și utilități dedicate șoferului și pasagerilor. Vehiculul este vândut în Bulgaria cu o garanție revoluționară – un milion de kilometri. Autovehiculul  este echipat cu un motor Volkswagen – 2.0 TDI.

Din punct de vedere al extinderilor, compania GAZ  a revoluționat deja piața auto din Bulgaria cu modelul GAZelle NN. Deși marca GAZ este prezentă…

Citeste continuarea Aici

You might also like