Regizorul Jaime Osorio Márquez a ales să moară la 46 de ani, prin sinucidere asistată

În Columbia, Jaime Osorio Márquez care a fost creator şi regizor al primului serial columbian pentru HBO Max, „A Thousand Fangs” („Mil Colmillos”), a ales să moară la 46 de ani prin sinucidere asistată, vineri, în ţara, unde eutanasia este legală, anunţă Variety.

Iniţial, acesta a învins un cancer agresiv la rinichi în anul 2009 şi apoi în 2012, cănd acesta a revenit şi s-a metasteziat.

În urma durerilor puternice şi intoleranţa din ce în ce mai mare la medicamente l-au obligat să-şi încheie viaţa înainte ca sănătate să i se deterioreze şi mai mult şi să devină o povară pentru familia sa, a spus partenerul său de producţie Federico Duran de la Rhayuela Films, care a fost difuzor pentru „A Thousand Fangs”.

În contextul istoric, Jaime Osorio Márquez s-a născut la Cali, Columbia, apoi a studiat la Universitatea din Rennes, în Franţa. A început să regizeze reclame pentru firme mari, la întoarcerea în ţara natală. A câştigat multe premii, inclusiv două Cannes, Silver Lion şi un Cannes Golden Lion.

În plus, el a scris şi regizat filmul său de debut „The Squad” în 2011, care a fost produs de Rhayuela Films…

Citeste continuarea Aici

You might also like