România nu mai are radare fixe pe şosele de şase ani

O propunere, în acest sens, vine din partea liderului PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, care a luat poziţie după recenta tragedie din acest municipiu, când patru angajaţi ai unei societăţi din subordinea Primăriei au fost omorâţi de către o şoferiţă aflată sub influenţa alcoolului şi care mergea cu viteză foarte mare prin oraş.

În scrierile sale, „Tragicul accident în care au murit 4 angajaţi ai societăţii Citadin din subordinea Primăriei Municipiului Iași în timp ce efectuau lucrări în timpul nopții de o șoferiță care se deplasa cu viteză prin oraș confirmă, încă o dată, că viteza mare cu care șoferii circula în orașele României este o realitate pe care trebuie să o combatem cu măsuri legislative ferme.

Avem nevoie de întărirea legislației în sensul introducerii de măsuri de calmare a traficului, de creștere a sentimentului de siguranță în trafic. O soluție este legalizarea radarelor fixe”, a scris Alexandru Muraru pe pagina sa de socializare.

În contextul auto, liberalul a reamintit că ultimul radar fix de pe şoselele României a fost eliminat în anul 2016. Problema cu care s-a confruntat această soluţie…

Citeste continuarea Aici

You might also like