România, țara care nu-și iubește copiii din cauză că aceştia „nu aduc voturi”

Printre alte lucturi bune, în România există copii sărăci care renunță la școală sau nici măcar nu ajung să vadă vreodată o sală de clasă. Fete de 10-11 ani care rămân însărcinate, apoi sunt alungate din ceea ce numesc familie. Părinți neglijenți sau violenți din vina cărora pruncii mor în chinuri.  Este sistemul de educație pasiv care face prea puțin, pentru cei pe care ar trebui să ne bazăm în viitor.

Cu toate că autoritățile se plâng că natalitatea scade în România, însă n-au un plan pentru viitorul copiilor care se nasc în această țară. Direcțiile pentru protecția copilului sunt mai mereu depășite de situație.

Mai grav este că nici școala nu face mare lucru, iar acest fenomen se întâmplă, după cum spunea  Mircea Miclea, psiholog și profesor universitar doctor la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, într-un interviu pentru Ziare.com, din cauza faptului că ”elevii nu produc voturi”.

 

Câți copii se mai nasc în România

Di datele unui studiu citat de Digi 24, în anul 2020 s-au născut puțin peste 160.000 de copii, cel mai mic număr din anul 1967 și până în prezent.

Citeste continuarea Aici

You might also like