ROXANA IONESCU ȘI TINU VIDAICU, PLANURI MARI ÎN 2022.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt împreună de 8 ani. Cu toate că relaţia lor a trecut prin multe momente dificile, cei doi au demonstrat că dragostea poate învinge orice obstacol. În noul an, aceştia au planuri mari, mai ales în ceea ce priveşte familia. Cuplul îşi doreşte un copil, după ce Roxana a pierdut în anul 2019 o sarcină.

Astfel, Roxana Ionescu este extrem de fericită de când l-a întâlnit pe Tinu Vidaicu. Cei doi au încercat să nu îşi expună prea mult viaţa privată, ci au dorit să îşi trăiască povestea de dragoste în linişte.

Invitaţi de curând în emisiunea „Teo Show”, cei doi au vorbit despre așteptările pe care le au de la anul care abia a început.

„Ne-am pus în plan să avem un an… nu putem să vă spunem, de fapt. Eu nu pot să spun fără să dau din casă. Ne dorim un an bun. Mie îmi place acea dorință să o țin doar pentru mine. Ne dorim cât mai multe de la anul 2022. Fiecare an vine cu ceva nou și o să vedem la finalul anului la ce ne-am referit acum”, a precizat Roxana. Tinu Vidaicu nu a fost la fel de secretos și a dat de înțeles despre ce este vorba.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu îşi…

Citeste continuarea Aici

You might also like