S-a realizat cea mai sănătoasă ciocolată din lume care este considerată și medicament

O ciocolată care a fost creată relativ recent este considerat un aliment benefic organismului dar vine cu un set nou de efecte pozitive, pe lângă gustul delicios.

De ce este considerată și medicament?

Este al patrulea tip de ciocolată din lume, ciocolata Ruby, de culoare roz pal, a apărut relativ recent. Spre deosebire de celelalte sortimente, adică ciocolata amăruie, cu lapte şi albă, aceasta aduce o serie de efecte benefice. De exemplu, ciocolata roz are un efect antiviral.

Astfel, creată şi patentată de Barry Callebaut, un producător de ciocolată elveţian şi a fost pusă la vânzare începând cu anul 2017 și este cel mai nou tip de ciocolată creat în ultimii 85 de ani, de la realizarea ciocolatei albe în anul 1936.

Cum este realizată și ce gust are?

Realizarea ciocolatei Ruby necesită boabe de cacao Ruby, care se pot procura din Ecuador, Brazilia şi Coasta de Fildeş. Acestea provin din aceeaşi specie din care se produce ciocolata cu care suntem deja obişnuiţi.

Diferit însă, este amestecul special de compuşi, obţinut după mai mult de 10 ani de cercetare şi este cel care o face diferită Metoda exactă de producţie a ciocolatei roz este…

Citeste continuarea Aici

You might also like