Se introduce Certificatul Verde în școli?

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educaţiei, a răbufnit. Acesta reacționează după ce a apărut ideea ca ”accesul copiilor în grădiniţe sau al elevilor în şcoli să se facă doar dacă aceştia sunt testaţi pentru COVID”.

Astfel, Ministrul Educaţiei Sorin câmpeanu, califică drept „imbecile” ideile potrivit cărora accesul copiilor în grădiniţe sau al elevilor în şcoli să se facă doar dacă aceştia sunt testaţi pentru COVID. El a spus că face referire la propunerile de limitare a accesului la educaţie prin verificarea testării obligatorii, adică un fel de certificat verde pentru copii, ca aceștia să poată merge la grădiniţă şi pentru elevi să meargă la şcoală.

„Idei pe care îndrăznesc să le calific, cu toată răspunderea, nu am uitat ce sunt, drept imbecile, prin care se propune – şi mă refer la colegi din presă, nu la altcineva – prin care se propune limitarea accesului la educaţie prin verificarea testării obligatorii, adică un fel de certificat verde pentru copii, să poată merge la grădiniţă şi pentru elevi să meargă la şcoală, prin care se propune ceea ce poţi obliga doar într-o dictatură şi nu într-un…

Citeste continuarea Aici

You might also like