Simona Halep: „Am crezut la 30 de ani că termin şi am fost aproape”

Fostul lider al clasamentului WTA, Simona Halep a fost extrem de aproape să se retragă din activitatea sportivă. Din cauza problemelor de sănătate au adus-o în acest punct, însă un moment important a făcut-o să revină pe teren, cu dorinţa reînnoită de a câştiga trofee.

Simona Halep, la un pas de retragere

Fostul număr 1 mondial din tenisul feminin afirmă că a fost la un pas să se retragă din activitate anul trecut, din cauza accidentării care a ţinut-o departe de teren mai multe luni.

Din această cauză, la începutul lui 2022, Simona spune că se simţea un pic mai bine, însă îi lipsea în continuarea încrederea în sine.

Într-un interviu acordat pentru site-ul Tennis Majors, Simona a explicat care a fost momentul care a întors totul şi făcut-o să revină pe teren cu poftă de a câştiga iarăşi trofee: vizita la Academia Patrik Mouratoglou, actualul său antrenor.

În afirmaţiile sale, „Am crezut la 30 de ani că termin şi am fost aproape de asta în acest an. De fapt şi anul trecut, după accidentare.

La începutul anului 2022, eram un pic mai bine, dar încă nu eram prea încrezătoare, aşa că m-am gândit că ar putea fi ultima…

Citeste continuarea Aici

You might also like