Tigări de contrabandă din Ucraina, aduse cu drona în România

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au  transmis că au descoperit joi 11 noiembrie, mii de pachete de țigări de contrabandă aduse în țară cu drona.

În ultimele 24 de ore, 11.600 pachete cu ţigări, în valoare de peste 98.000 lei

Astfel, „Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în ultimele 24 de ore, 11.600 pachete cu ţigări, în valoare de peste 98.000 lei, provenite din contrabandă.

Ieri, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 19.15, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Suceava împreună cu lucători ai S.P.F. Vicovu de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au sesizat, în zona de responsabilitate, un aparat de zbor de mici dimensiuni (posibil dronă) care s-a deplasat din Ucraina în România, pe direcţia localităţii Vicovu de Sus, județul Suceava şi, ulterior, s-a întors pe teritoriul statului vecin.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră din Ucraina, precum şi autorităţile competente despre producerea evenimentului, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, concomitent cu monitorizarea traseului aparatului de zbor.

De asemenea, în zona de…

Citeste continuarea Aici

You might also like