Ținute sport pentru femei: Cum să te îmbraci stilat dar comod

Un stil vestimentar sport nu mai este, de multă vreme, apanajul atleților amatori sau de performanță. Din contră, branduri celebre de fashion au inclus în colecțiile lor tot mai multe linii și colaborări cu nume mari ale sportului, până când stilul s-a consacrat ca unul de sine stătător. 

În îmbrăcăminte, ținutele sportive de zi îmbină comoditatea cu multă originalitate, tot ansamblul având un anumit rafinament. Dacă și tu dorești să aduci un plus de feminitate ținutelor tale confortabile, îți prezentăm câteva idei pe care să le pui în practică ușor.

Stil casual sport: Hanorac și fustă 

Este un stil vestimentar care îmbină confortul hainelor sport cu originalitatea. Aici poți să combini oricând o fustă midi sau lungă și evazată cu un hanorac și cu o încălțăminte comodă. Optează, de exemplu, pentru o fustă din denim sau tul, de lungime mini sau medie, combinată cu un hanorac scurt cu fermoar, de tip urban. Pantofii sport de damă pot fi de tip sneakers, în stil adidas sau chiar teniși ușori de primăvară. Asortează o șapcă sau o beretă, pentru un plus de șarm. Vei obține un look relaxat, trendy, în stil casual,…

Citeste continuarea Aici

You might also like