Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar: pret si beneficii

Problemele dentare pot fi estetice, dar si functionale in aceeasi masura. Lipsa unuia sau a mai multor dinti creeaza situatii neplacute. Cel mai mare si mai rapid impact pe care aceasta situatie il va avea va fi asupra personalitatii si a stimei de sine. Un defect atat de vizibil precum un dinte lipsa poate determina pe oricine sa devina neincrezator si reticent in a socializa.

 

De regula, acesta este principalul motiv care impulsioneaza oamenii sa apeleze la un specialist. Insa, ar trebui sa stii ca problema este mult mai mare de atat. Lipsa dintilor poate genera o cascada de alte probleme la care nici nu te gandesti. De aceea, in cele ce urmeaza iti oferim o serie de informatii extrem de utile, care te vor ajuta sa iei cea mai buna hotarare pentru sanatatea ta.

 

Ce este un implant si cand ai nevoie de el?

Implantul dentar este, de regula, solutia pentru problemele orale mai grave. Atunci cand dintele se pierde in totalitate, el nu poate fi inlocuit decat prin inserarea unui dispozitiv care va avea rol de radacina.

Atunci cand cauti implant dentar pret, ar trebui sa ai mai multe criterii in vedere, in afara de cel financiar. Desi are reputatia unei proceduri costisitoare,…

Citeste continuarea Aici

You might also like