Traficanți de droguri din Brașov arestați după ce un tânăr care a cumpărat substanțe de la ei a murit la Terapie Intensivă

În Braşov, doi tineri care ar fi vândut substanţe psihoactive ce au cauzat moartea unui alt tânăr au fost arestaţi preventiv, şi sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc, ucidere din culpă şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi 21 septembrie, de DIICOT, cei doi au fost, reţinuţi  la început de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov pe o perioadă de 24 de ore, după care Tribunalul Braşov a emis mandate de arestare pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri ar fi comercializat, în ultima perioadă, droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Braşov.

„La data de 17 februarie, o persoană a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Braşov, în stare gravă, fiind internată pe secţia Terapie Intensivă Coronarieni a Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov, unde, ulterior, a decedat. În urma cercetărilor efectuate în cauză, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like