Un șofer beat a fugit după ce a provocat un accident în Vrancea.

Un şofer care s-a urcat beat la volan a provocat un accident în care pasagera aflată pe locul din dreapta şi-a pierdut viaţa.Astfel, accidentul a avut loc noaptea trecută, în judeţul Vrancea. Bărbatul care s-a răturnat cu maşina pe un câmp şi fugit, fără să se uite în urmă, a fost prins însă rapid de poliţişti.

„În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23,30, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum comunal din comuna Popeşti. La locul producerii accidentului rutier poliţiştii rutieri au identificat un autoturism în interiorul căruia se afla o victimă de sex feminin, încarcerată, fiind solicitată intervenţia echipajelor de la descarcerare şi ambulanţă. Din nefericire, pasagera în vârstă de 36 de ani din judeţul Vaslui a decedat”, au declarat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Conform poliţiei Vrancea, în urma verificărilor efectuate a rezultat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în partea dreaptă a sensului de mers, după care a  părăsit…

Citeste continuarea Aici

You might also like