Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din București a fost vândut!

Este vorba despre un important centru comercial de circa 50.000 metri pătrați, aflat pe un teren de aproximativ 80.000 metri pătrați. Informațiile transmise de curând într-un comunicat indică că este vorba despre tranzacția momentului.

„Unul dintre liderii pe piata imobiliara autohtona, Praktiker Real Estate România, condusa de omul de afaceri Omer Susli, si-a dezvoltat portofoliul de proprietati prin achizitionarea unuia dintre cele mai mari parcuri comerciale din Bucuresti, mai exact Vitantis Shopping Center (Sos. Vitan-Barzesti nr. 7A).

Noua achizitie reprezinta un important centru comercial de aproximativ 50.000 metri patrati construiti pe aproximativ  80.000 metri patrati de teren. Vitantis Shopping Center reprezinta un punct de atractie pentru bucuresteni si nu numai, prin prisma paletei largi de servicii si produse oferite de importanti retaileri cum ar fi: Brico Depot, La Cocos, Casa Rusu, Homefit, Proges, Arenele LaserMaxx.

Aceasta achizitie se alatura unor alte recente tranzactii in centre comercial situate in diverse orase din Romania”, potrivit unui comunicat.

Omul de afaceri Omer Susli continuă investițiile

„In Ramnicu Valcea, Omer Susli a…

Citeste continuarea Aici

You might also like