Vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani va începe în 26 ianuarie

Copiii cu vârste între 5 şi 11 ani vor putea fi imunizaţi anti-Covid începând cu data de 26 ianuarie, transmite Comitetul naţional pentru coordonarea activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV).

De asemenea, CNCAV a transmis joi despre modalităţile de administrare a vaccinului Comirnaty-Pfizer/BBioNTech  împotriva COVID-19, pentru grupa de vârstă 5 – 11 ani, începând cu data de 26 ianuarie.

„Astăzi, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, platforma de programare permite programarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani, pentru data de 26 ianuarie. Programarea se va efectua doar în centrele de vaccinare regăsite în platformă cu denumirea P_Ped, prin intermediul conturilor părinţilor sau ale reprezentanţilor legali. La acest moment, în platforma de programare sunt configurate 219 cabinete de vaccinare pediatrice la nivel naţional. Vaccinarea se poate realiza şi fără programare, prin prezentare directă în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor sau în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice, pe tot parcursul programului de lucru. De asemenea, Registrul Electronic Naţional…

Citeste continuarea Aici

You might also like