Vor intra în vigoare noi reguli de la 31 martie, în ceea ce priveşte pandemia

În plan mondial, cu toate că alte evenimente sunt mai de actualitate, pandemia de coronavirus încă există, iar în acest sens, o serie de măsuri vor fi obligatorii începând cu data de 31 martie.

În contextul acestor vești în Europa, cei care vor să călătorească în Italia în următoarea perioadă trebuie să știe că un set de măsuri va fi obligatoriu începând cu  această dată.

Mai exact, deși o ţară precum Italia, iese din starea de urgență de la 31 martie, unele măsuri rămân obligatorii pentru a evita un nou val catastrofal al pandemiei de coronavirus.

Începând din această dată, certificatul verde va fi obligatoriu pentru cei care vor să aibă acces în restaurant, pentru a călători cu avionul sau pentru a vizita un muzeu. Pe lângă certificatul verde, și masca de protecție rămâne obligatorie în spațiile închise din Italia.

Noi reguli de la 31 martie

În contextul pandeniei, „Peste patru zile Italia iese din starea de urgenţă declanșată în urmă cu doi ani și două luni din cauza pandemiei de coronavirus. Guvernul de la Roma nu renunță însă la multe dintre restricții.

Mască de protecție se va purta în continuare…

Citeste continuarea Aici

You might also like