Vrei sa beneficiezi de implantul fast and fixed? Iata ce trebuie sa stii!

In prezent, implantul dentar este printre cele mai solicitate metode folosite pentru inlocuirea dintilor lipsa, oferind rezultate de-a dreptul remarcabile. Nu numai ca ajuta semnificativ la completarea structurii dentare, dar contribuie si la imbunatatirea esteticii fetei. Este adevarat ca, odata cu pierderea unui dinte, fata tinde sa capete un aspect batranicios, fiind favorizata aparitia ridurilor, pentru ca zona dintelui lipsa nu mai este sustinuta corect.

 

Vestea buna este ca implantul dentar fast and fixed are capacitatea de a completa spatiul lipsa, restabilind echilibrul in ceea ce priveste procesul de masticatie, ceea ce inseamna ca structura dentara va fi folosita in mod uniform atunci cand alimentele sunt mestecate.

3 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre implantul fast and fixed

1. Calitatea vietii este imbunatatita semnificativ

Dintii lipsa pot fi un motiv serios de ingrijorare, contribuind la pierderea increderii in propria persoana. Din fericire, implantul poate sa amelioreze acest aspect prin completarea armonioasa a structurii dentare, situatie care ajuta la cresterea stimei de sine. Cei care au uitat sa mai zambeasca in fotografiile cu rudele, prietenii…

Citeste continuarea Aici

You might also like