270 de milioane de lei, venituri nerambursabile din Fondul de Mediu pentru achiziționarea de 100 troleibuze noi

Primarul general al Capitalei a anunțat că municipalitatea intenționează să achiziționeze 100 de noi troleibuze, în plus față de cele 22 finanțate prin PNRR. Nicușor Dan a precizat că valoarea proiectului depășește 270 de milioane de lei, venituri nerambursabile din Fondul de Mediu.

Astfel, municipalitatea va lansa, în cel mai scurt timp, în SEAP documentaţia pentru achiziţia a 100 troleibuze pentru care există finanţare nerambursabilă din Fondul de Mediu, a anunţat marţi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Primăria va achiziționa 100 de noi troleibuze

În afirmaţiile sale, „Cele 100 de troleibuze noi se vor achiziţiona suplimentar faţă de cele 22 de troleibuze finanţate prin PNRR. Valoarea estimată totală a acestui proiect este de 273.109.244 lei fără TVA, finanţare din veniturile Fondului de Mediu obţinute din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

În contextul dotărilor, cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 metri, au podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi, au în dotare computer de gestiune management…

Citeste continuarea Aici

You might also like