5 dintre cele mai bune parfumuri de la Lancome

De la La vie est belle și până la Miracle, Lancome crează unele dintre cele mai bune parfumuri damă. Sunt elegante, dulci, complexe și totuși luminoase. Sunt acele tipuri de parfumuri care completează o ținută și te fac să te simți încrezătoare. Iată care sunt 5 dintre cele mai bune parfumuri de la Lancome pe care le poți încerca pentru a-ți alege preferatul.

Lancome Miracle pentru femeia puternică

Conceput pentru femeia capabilă să se reinventeze în fiecare zi. Acesta este parfumul genial al Miracle: cel mai bun parfum Lancôme pentru femei puternice, cu spirit creativ, foarte feminine si elegante.

Compoziția sa de note florale luminoase și exotice se deschide cu o fuziune surprinzătoare. Acestea sunt note strălucitoare de litchi și frezii dulci aduse din Africa de Sud. După câteva minute, se simt mirosurile picante ale florilor de primăvară acoperite de roua dimineții: Magnolia, piper bourbon, ghimbir și mandarina. Este o explozie de senzații inspiratoare care sunt învăluite într-un închidere senzuală și splendidă de chihlimbar, mosc și iasomie. Este plăcut datorită notelor cheie de magnolie și iasomie energizează și trezesc…

Citeste continuarea Aici

You might also like