6 idei de ținute pentru prima întâlnire

Ai emoții când te gândești la prima întâlnire? Este un lucru absolut firesc, mai ales că alegerea ținutei potrivite pentru o asemenea ocazie îți poate da bătăi de cap. Dacă bărbații ies rapid din impas cu o pereche de jeanși și o cămașă, femeile au la dispoziție mai multe variante, din care nu știu ce să aleagă.

 

Ar fi bine să ții cont de locul în care mergi la întâlnire, dar și de preferințele tale în materie de ținute. Pentru a nu fi nevoită să scoți toate hainele din dressing, ține cont de sugestiile noastre, ca să arăți impecabil la prima întâlnire.

Rochie de zi

Dacă te gândești să porți o rochie la o întâlnire, află că nu există o opțiune mai potrivită. Rochia este un articol feminin, care pune în valoare orice siluetă, însă nu trebuie să epatezi. Lasă deoparte rochiile prea elegante și pune accent pe un model de zi, într-o croială simplă. Totodată, rochia pe care o porți la întâlnire trebuie să fie comodă și să te avantajeze. Optează pentru o nuanță neutră și combină rochia cu o pereche de botine de damă pentru un stil elegant. În funcție de anotimp, poți să înlocuiești botinele cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like