A apărut semnul de circulație Bike Box, care a fost aprobat încă din vara lui 2021 şi va fi implementat la semafoarele din intersecțiile mari

În România, a apărut un nou semn de circulație despre care toți cei care ignoră acest nou marcaj, pot rămâne fără sume mari de bani și chiar fără permisul de conducere. Acesta apare pentru prima oară în România și se poate observa în București.

Este vorba despre semnul de circulație Bike Box, care a fost aprobat încă din vara lui 2021. Acest marcaj va fi implementat la semafoarele din intersecțiile mari.

Cu alte cuvinte, toți șoferii care se deplasează în Capitală, trebuie să știe ce să facă când văd semnul de Bike Box. Acest marcaj a fost introdus special pentru a le oferi oferi bicicliștilor mai multă siguranță în trafic. Marcajul Bike Box apare la intersecțiile semaforizate în zonele unde sunt trecerile de pietoni unde se poate efectua virajul la stânga.

Măsura vizează siguranța persoanelor care folosesc biciclete și trotinete. Pătrunderea mașinilor în zonele cu Bike Box este interzisă, atunci când semaforul arată culoarea roșie. În intersecțiile în care există acest semn, doar bicicletele și trotinetele vor putea să stea pe loc la semafor, în interiorul spațiului marcat.

Noul marcaj care îi poate lăsa pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like