A crescut numărul accidentelor grave în care au fost implicați conducătorii de trotinete electrice

În ultima perioadă în România, numărul accidentelor grave în care au fost implicați conducătorii de trotinete electrice a crescut, spune Uniunea Națională a Societății de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), care adaugă că acesta a ajuns să fie de aproape 20 de ori mai mare.

Astfel, Uniunea Națională a Societății de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) spune că numărul accidentelor grave de circulație în care au fost implicați și cei cu trotinete electrice a crescut de aproape 20 de ori în ultimii 4 ani.

Concret, UNSAR arată, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, că au avut loc 198 de accidente grave în care au fost implicate trotinete electrice.

Datele relevă faptul că 13 persoane și-au pierdut viața în urma accidentelor în care au fost implicate și trotinetele electrice, 200 de persoane au fost grav rănite, iar 12 au fost rănite ușor.

Cauzele care au dus la aceste accidente grave

În contextul rutier, majoritatea acestor accidente s-au produs din vina conducătorilor de trotinete, principala cauză fiind abaterile săvârșite în trafic, precum neadaptarea vitezei la condițiile de drum,…

Citeste continuarea Aici

You might also like