Actorul Florin Zamfierescu a afirmat că legea pensiei este încălcată de către guvernanți

Actorul Florin Zamfirescu și-a expus puntul de vedere cu privire la subiectul pensiilor din România. Actorul s-a arătat nemulțumit de actuala conducere precizând că aceasta nu respectă cadrul normativ vizavi de legea pensiei.

Invitat la o emisiune de la Antena 3, actorul Florin Zamfierescu a afirmat că legea pensiei este încălcată de către guvernanți, respectiv, acesta s-a arătat indignat de deciziile politice care vin de sus.

În opiniasa, „Mă consider unul din reprezentanții poporului român. Eu nu sunt un specialist, nu vin aici cu fel de fel de informații, sunt un reprezentant al celor cu care stau de vorbă, mă întâlnesc pe străzi sau la telefon sau vorbesc. Întâi oamenii sunt disperați. Şi eu acum fac parte din pensionari şi bătrânii cu care mai vorbesc, colegi sunt disperați, sunt șocați pentru ilegalitățile pe care Guvernul le promite și nu se ține.

Apar legi care sunt încălcate în clipa când sunt făcute. Legea pensiei spunea că există o obligație pentru majorare în raport cu inflația. Există obligația Guvernului care, deocamdată, de-aia stă acolo ca să respecte legea, că altfel dacă ar spune nu mai poți să…

Citeste continuarea Aici

You might also like