Adrian Căruceru, trainer în gestionarea banilor, a explicat ce înseamnă „Provocarea celor 52 de săptămâni”?

În prezent, problemele cu disciplina în economisire sunr din ce în ce mai frecvente, însă o metodă poate fi „Provocarea celor 52 de săptămâni”. Fiind început de săptămână, se poate începe chiar de astăzi.

În acest sens, Adrian Căruceru, trainer în gestionarea banilor, a explicat ce înseamnă această provocare în cadrul unui interviu „La cafea în studioul mic” de la HotNews.ro.

În viziunea sa, “52 săptămâni înseamnă atâtea câte are anul. Provocarea constă în a economisi o sumă egală cu numărul săptămânii din an. De exemplu, în săptămâna 2-8 ianuarie 2023 este săptămâna 1: economisești un leu. Săptămâna următoare 2 lei, în cealaltă 3 lei, iar în săptâmâna 52 ai 52 de lei”, a spus el.

Cum faci asta: Că-i transferi automat, că pui un ordin de plată pe contul de salariu sau pe contul curent ca să se transfere într-un cont de economii rămâne la atitudinea fiecăruia.

În opinia acestuia, poți să începi și invers, de la 52 la 1. După provocarea celor 52 de săptămâni dusă până la capăt, suma nominală care se adună este 1.378 lei.

În mod practic, ee poate începe chiar de astăzi. Nu are…

Citeste continuarea Aici

You might also like