Afla ce culori sunt în trend în această vară, în materie de design interior

După ce am trecut printr-o perioadă destul de dificilă, cu pandemia, lucrurile par să ducă spre foarte multă emoție, inclusiv în ceea ce privește designul interior. 

Astfel că în acest an culorile folosite de designerii de top tind să transmită echilibru, seninătate, vitalitate, putere dar și multă speranță de viitor. De la nuanțe intense de albastru, care a predominant în 2021, la magenta sau chiar culori neutre precum verde măsliniu, alb sau culoarea lemnului, toate acestea se combină perfect, în stilul minimalist – vedeta acestui an. 

Secretul în a ține pasul cu aceste trenduri este contrastul. Dacă combini culorile vibrante cu cele deschise și naturale, efectul va fi uimitor. 

Iată care sunt culorile verii 2022 și cum să le combini. 

 

Verdele măsliniu pentru mai mult rafinament. 

Verdele măsliniu este una dintre culorile vedetă ale verii 2022. Această culoare este perfectă pentru un stil minimalist dar rafinat. Această nuanță de verde exprimă seninătate, pozitivitate, și foarte multă naturalețe. 

Fiind o culoare clasică, se potrivește perfect în oricare cameră a locuinței tale, de la sufragerie, bucătărie, dormitor…

Citeste continuarea Aici

You might also like