Aglomeraţie la frontiera cu Ungaria

Vineri dimineaţa, anumite puncte de trecere a frontierei spre Ungaria sunt aglomerate , iar la Nădlac II (autostrada pan-europeană) se aşteaptă cel puţin o oră pentru verificarea documentelor şi tranzitare, deşi a fost suplimentat numărul arterelor de control.

Astfel, potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II se aşteaptă 60 de minute pe sensul de ieşire din ţară, pe  toate cele şase artere deschise pentru traficul de călători şi autoturisme.

De asemenea, aplicaţia informează că se înregistrează un „număr foarte mare de călători şi mijloace de transport care se prezintă pentru verificările la frontieră pe sensul de ieşire din România”.

Totodată, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au menţionat pentru AGERPRES că în această perioadă a sezonului estival sunt zile cu număr mai mare de călători care tranzitează frontiera, mai ales în weekend.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, mulţi români care lucrează în străinătate şi au fost în ţară în ultimea perioadă pentru a-şi petrece vacanţa alături de familii se întorc în…

Citeste continuarea Aici

You might also like