Alertă la nivel internațional, rachete lansate către Abu Dhabi.

Informațiile apărute în presa internațională indică, că ținta rachetelor era Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. În această situaţie, Ministerul Apărării din statul respectiv a informat că cele două rachete au fost interceptate și distruse.

Forțele de apărare aeriană, în alertă! Au fost interceptate și distruse două rachete

Astfel, forţele de apărare aeriană ale Emiratelor Arabe Unite (EAU) au distrus luni, 24 ianuarie, două rachete lansate de rebelii Houthi din mişcarea Ansar Allah din Yemen, în direcţia capitalei ţării, Abu Dhabi. De asemenea, acest lucru este raportat de agenţia de ştiri din Emiratele Arabe Unite WAM, citând Ministerul Apărării din Emiratele Arabe Unite.

Conform departamentului de apărare, fragmente de rachete au căzut în mai multe zone din emiratul Abu Dhabi. Mai mult decât atât, trebuie precizat că au fost înregistrate două victime în urma atacurilor, conform informațiilor transmise de reuters.com.

Atac cu drone asupra Aeroportului din Abu Dhabi

Menţionăm că un atac cu drone  a avut loc anterior, asupra Aeroportului din Abu Dhabi, în timpul vizitei președintelui Coreei de Sud în Emiratele…

Citeste continuarea Aici

You might also like