Alexandru Arşinel se simte umilit de către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta nu i-a mai prelungit contractul pentru funcția de consilier artistic în cadrul Teatrului Constantin Tănase

Cunoscutul actor Alexandru Arşinel a scos la iveală că primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a purtat urât cu el. De asemenea, el a mai vorbit și despre starea sa de sănătate.

Astfel, cunoscutul actor spune că edilul Capitalei nu i-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut.

În nemulţumirea sa, „Nu m-a deranjat niciodată frigul, dar nu am o stare bună, o încărcătură fizică suficient de robustă să-mi permit mișcare prea multă… Nu prea am putere. Nu am mai fost lăsat la teatru… Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc… Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu.

Când am renunțat la conducerea teatrului, mi s-a propus un post de consilier artistic și urma să intru pe acest post. De jucat, joc o dată sau de două ori pe lună, nu pot să zic că mi-a interzis să joc, dar e pe aproape! S-a purtat urât! După 60 de ani de carieră și tot ce am făcut eu pentru teatru… Niciun du-te-ncolo… foarte urât”, spune Alexandru Arșinel.

Actorul a mai spus că speră că vor exista schimbări, subliniind că…

Citeste continuarea Aici

You might also like