Alexandru Rafila: Sistemul de medicină de urgență face parte din sistemul medical din România

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății a vorbit în ziua de marți 8 noiembrie, despre dezbaterea dintre el și Raed Arafat, cu privire la preluarea Ambulanței și a SMURD-ului. În opinia sa, Alexandru Rafila a spus că sistemul de medicină de urgență face parte din sistemul medical din România, iar nimeni nu îi va schimba părerea.

Ministrul Sănătății a susținut că „discuția este clară”, iar sistemul de medicină de urgență face parte din sistemul medical din România.

Concret, „Nu am discutat cu dânsul, m-am întâlnit în niște situații oficiale. (…) Este un bun profesionist, organizator. Discuția este clară, din punctul meu de vedere, sistemul de medicină de urgență face parte din sistemul medical din România, oricine mi-ar spune că sistemul de medicină de urgență face parte din altceva nu reușește să mă convingă”, a declarat Alexandru Rafila.

În acest context, ministrul a fost întrebat dacă a făcut vreun pas pentru preluarea Ambulanței și a SMURD-ului.

în opinia sa, „Sunt structuri de pompieri, antrenați într-un anumit mod, în descarcerare și transport. Este vorba despre instituțiile pe care noi le finanțăm…

Citeste continuarea Aici

You might also like