Amenajarea biroului în stil clasic: 5 idei

Felul în care îți amenajezi biroul contează mult atât pentru confortul tău zilnic, în ceea ce privește munca, cât și la nivelul impresiei pe care o faci celor care interacționează cu tine. Cel mai ușor este să apelezi la amenajări specifice stilului clasic, deoarece acest îmbină deopotrivă elementele de nou cu eleganța specifică mediului antreprenorial. Iată câteva idei de amenajare care îți pot fi de folos, dacă vrei un birou amenajat în stil clasic. 

Folosește elemente de tâmplărie moderne, cu aspect clasic

Deși ușile din lemn nu prea mai sunt la modă, acest lucru nu înseamnă să renunți de tot la uși. Poți opta pentru uși PVC cu geam termopan de la Mathaus, în culori elegante, care să pună în valoare spațiul biroului tău. Optează pentru nuanțe de bej, maro închis sau vișiniu, pentru că aceste nuanțe sunt cele care pot aduce esența stilului clasic în biroul tău. 

Tâmplăria PVC te va ajuta nu doar la nivel estetic, ci și la nivel de funcționalitate, pentru că îți va oferi o bună etanșare a spațiului, prin care vei putea păstra căldura la interior. 

Folosește draperii și perdele pentru un plus de…

Citeste continuarea Aici

You might also like