Amenajarea mansardei în stil rustic

Te numeri printre norocoșii care au parte de o mansardă în locuința lor, ceea ce nu poate fi decât excelent. Un spațiu pe care îl poți amenaja după bunul plac într-o cameră de lucru, de recreere, dressing sau pur și simplu un loc unde toți cei ai casei se simt în largul lor. De aceea, avem pentru tine o propunere: ce părere ai de amenajarea acesteia în stil rustic? Pentru câteva idei în acest sens, parcurge rândurile următoare.

Lemn

Care este materialul care se potrivește cel mai bine stilului rustic? Lemnul, bineînțeles! Prin urmare, folosește-l din plin la amenajarea mansardei, pentru că toată lumea adoră senzația de primitor și de ”acasă” pe care lemnul o oferă unei camera. În plus, iarna mansarda ta nu va fi una foarte rece, ceea ce va duce la unele economii la facturile pentru încălzirea locuinței.

Cărămidă pentru pereți

Dacă nu ești atât de pasionat de ideea unei mansarde din lemn, atunci mai avem o propunere: finisaje din cărămizi pentru pereți. Aspectul va fi unul de-a dreptul spectaculos, și toată lumea va aprecia ideea ta.

Covoare tradiționale sau cu motive populare

În amenajarea unei mansarde, covoarele nu au voie…

Citeste continuarea Aici

You might also like