Amenajarea unei băi înguste: 6 ponturi

Amenajarea unei băi înguste reprezintă o provocare. Cu puțină atenție și cu respectarea unor reguli simple o să aveți baia la care visați. Dacă sunteți curioși, aflați câteva ponturi pe care le-am pregătit pentru voi. 

 

Atunci când optați pentru amenajarea unui apartament cu forțe proprii, apar tot felul de situații cu care vă veți confrunta. Camerele sunt mari, spațioase și relativ ușor de organizat. Baia în schimb este îngustă. Alegând mobilierul potrivit și folosind culori deschise, puteți avea camera de baie ideală. 

1. Cabină de duș sau cadă 

Veți spune că pentru amenajarea unei băi înguste trebuie neapărat să optați pentru cabină de duș. Nimic mai neadevărat. Există soluții moderne pentru o baie îngustă. Dacă nu sunteți adeptul dușului, puteți să vă îndreptați către o cadă ovală sau puteți cumpăra o cadă pe colț. Chiar dacă acestea sunt mai mici, nu veți fi privat de plăcerea unei băi prelungite. 

Puteți opta pentru o cadă cu hidromasaj dacă doriți să vă răsfățați, dar veți scoate mai mulți bani din buzunar pentru aceasta. 

2. Vas de toaletă cu bideu

Cei care își doresc bideu nu…

Citeste continuarea Aici

You might also like