Angajații români și-au reevaluat prioritățile în ceea ce privește nevoile și deciziile asumate

În România, dacă anul 2021 poate fi considerat un an de sedimentare a schimbărilor apărute după debutul pandemiei, anul 2022 a adus noi provocări și incertitudini. Cu toate acestea, pe plan profesional, procentul de 37% dintre angajații români consideră că nu au fost mari diferențe față de anul anterior, 26% au perceput acest an ca fiind mai rău, în timp pe pentru 31% a fost chiar mai bun, după cum arată cel mai recent sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.

Anul acesta, după toate schimbările din anii precedenți, angajații români s-au concentrat cel mai mult, pe creșterea veniturilor pentru a face față scumpirilor (25%), pe găsirea unui nou job (20%), pe dezvoltarea profesională în cadrul poziției actuale (13%), pe regăsirea satisfacției la job (10%), pe evitarea burnout-ului (8%) și pe păstrarea jobului actual (6%), se precizează într-un comunicat de presă remis de Bestjobs.

În afirmaţiile sale, „Anul 2022 a găsit angajatul român epuizat după atâtea schimbări, dar totodată alert și dornic să reia controlul asupra viitorului său profesional. Cele mai mari provocări din acest an au fost date de contextul…

Citeste continuarea Aici

You might also like