​Au început înscrierile pentru examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent

Camera Consultanților Fiscali a anunţat că ​au început înscrierile pentru examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, în sistem online în data de 5 noiembrie 2022.

Astfel, Examenul online poate fi susținut de către candidați de acasă sau din orice altă locație în care sunt asigurate conexiunea la internet și celelalte condiții tehnice pentru susținerea examenului.

Înscrierile la examen se fac în perioada 26 septembrie 2022 – 14 octombrie 2022 pe site-ul www.ccfiscali.ro – secțiunea EXAMEN, prin crearea unui cont în aplicația de gestionare a dosarelor candidaților la examen, folosind o adresă de e-mail validă.

Tematica şi bibliografia examenului pentru atribuirea calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2022 

În contextul condiţiilor, potrivit prevederilor art. 5 alin. (1) din Regulamentul pentru organizarea examenului de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotărârea Consiliului superior al CCF nr. 11/2020, cu modificările și completările ulterioare, candidaţii la examenul de…

Citeste continuarea Aici

You might also like