Babysittingul poate fi un job potrivit pentru orice categorie de vârstă

În această meserie, de regulă, cele mai multe bone au fost mame la rândul lor și pentru ele timpul petrecut cu un copil înseamnă regăsirea lor cu copilăria. Pentru o bonă, adaptabilitatea și datoria morală sunt abilități pe care le poate stăpânii fără prea mult efort. Aceste două calități sunt cele două elemente care contribuie la relația dintre părinte și copil pentru că rolul bonei este acela de mediator, mai mult decât de substitut al acestora.

Iar descrierea profilului ideal al unui babysitter este cel al căruia iubește copiii sau dispune de suficientă răbdare încât să poată gestiona bine emoțiile micuților, astfel încât să le redreseze sau să le îmbunătățească comportamentul. De cele mai multe ori, dădacele sunt persoane care fac din acest job un mod suplimentar de a-și câștiga existența, tocmai pentru că această grijă pe care o poartă copiilor nu reprezintă un efort prea mare pentru ele.

În prezent, babysitterul este cel care aduce un aport nou în educaţia copilului, stabilind o legătură stânsă cu acesta. Doina Ciochir, directorul general Profiles Recruitment, o agenție de recrutări din domeniul…

Citeste continuarea Aici

You might also like