Banda LED, cea mai versatila si inteligenta solutie de iluminat

O banda LED de calitate poate pune in valoare orice incapere. Cunoscute drept unele dintre cele mai versatile solutii de iluminat de pe piata, benzile cu LED pun in evidenta geometrii complicate din locuinta si nu numai, constituind solutia ideala atat pentru utilizarea in decoratiunile interioare, cat si in cele exterioare.

Pentru cei interesati de benzi LED ca solutie estetica si practica, atat la interior, cat si la exterior, magazinul online Led-Star comercializeaza o gama larga de benzi de calitate la preturi accesibile, care se pliaza oricarui spatiu.

Discrete si de efect, benzile cu LED sunt disponibile in solutii de alimentare cu 12V sau 220V si culori predefinite (alb rece, alb neutru, alb cald, rosu, albastru, verde, mov, magenta, etc.) sau programabile prin intermediul unor controllere RGB (banda multicolora) ce permit manipularea mai usoara a culorii luminii, cat si a intensitatii ei.

Banda led pentru interior si exterior

Benzile cu LED se pot folosi pentru orientare, accentuare sau ornamentare. Pot fi pozitionate pe tavane in scafe, mobilier, camere, birouri, canapele, locuri de luat masa, scari, terase, gradini, bazine, piscine, foisoare, vitrine magazine si nu…

Citeste continuarea Aici

You might also like