Bill Gates nu poate să ”fugă” de conspirațiile despre Covid, vaccinare și 5G

În cadrul unui nou studiu se atrage atenția asupra nivelului la care giganții din tech au fost ineficienți în a restricționa publicarea și răspândirea conspirațiilor care îl aveau pe Bill Gates în centrul atenției pe canalele de socializare.

Concret, în urmă cu aproximativ un an, oficialii Google se băteau cu pumnul în piept pentru că au atins performanța de a șterge aproximativ 130.000 de clipuri de pe YouTube cu conspirații legat de vaccinarea împotriva Covid-19. Se pare însă că au fost departe de a fi la fel de eficienți în a filtra comentariile de pe YouTube.

Secțiunea de comentarii de pe YouTube a reprezentat raiul pe pământ pentru conspiraționiștii care au căutat să-l desființeze pe Bill Gates în contextul pandemiei. Un simplu scroll prin comentariile la clipuri foarte populare din perioada pandemiei includea legături între Bill Gates și Jeffrey Epstein, rețele 5G, introducerea de microcipuri în rândul populației și nu numai.

Bill Gates și conspirațiile din comentariile de pe YouTube

Studiul a analizat astfel, aproximativ 38.564 de comentarii de pe YouTube asociate unui număr de trei clipuri în care a apărut Bill Gates…

Citeste continuarea Aici

You might also like