Black Friday la MAM Bricolaj: oferte de preț pe măsura oricărui proiect!

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj își desfășoară campania de Black Friday între 10 și 30 noiembrie. Reducerile de până la 50% sunt aplicate prețurilor a peste 100 de tipuri de produse.

 

Vremea extrem de prielnică a acestei toamne îmbie românii să se lanseze în proiecte de amenajare prin casă, curte și grădină. Fie că este vorba despre mici retușuri sau despre acțiuni de mare amploare, retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj le vine în întâmpinare cu reducerile din campania de Black Friday în perioada 11-20 noiembrie.

Astfel, prețurile a peste 50 de tipuri de produse vor fi scăzute cu până la 50%, acoperind următoarele categorii de articole: corpuri de iluminat, corpuri de mobilier pentru baie, blaturi de bucătărie, panouri decorative, scule și unelte, cherestea și decorațiuni precum rame foto.

„Când am ales produsele pe care să le includem în campania de Black Friday am intenționat să acoperim nevoile care apar atât în proiectele de amenajare de mici dimensiuni, cât și în cele mai ample, care implică mai multă muncă și un buget mai mare. În…

Citeste continuarea Aici

You might also like