Blue Air lansează o aplicație prin care poți rezerva zboruri și face check-in-ul

Compania aeriană Blue Air lansează o nouă aplicație mobilă pentru iOS și Android, concepută pentru o customizare mai bună a călătoriei, pentru eficientizarea fluxului de check-in și a procesului de rezervare.

În prezent, prin descărcarea versiunii inițiale a aplicației, pasagerii Blue Air se vor bucura de: o experiență de rezervare mai bună, cu căutarea și achizițonarea rapidă a zborurilor, promoții disponibile exclusiv în aplicație, un flux de check-in mai simplu ți mai prietenos, precum și permisele de îmbarcare disponibile în format digital, la indemana în aplicație, chiar și offline.

Aplicația Blue Air este disponibilă în toate țările, în trei limbi – română, engleză, italiană, pentru ca utilizatorii din întreaga Europă sa se poata familiariza cu conținutul acesteia.

 

„Blue Air se angajează să ofere cea mai bună experiență de călătorie, iar lansarea noii noastre aplicații mobile reprezinta un reper important în misiunea noastră de a deveni prima optiune de transport aerian pentru clientii nostri”, a declarat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

Aşadar, Blue Air este o companie aeriană românească cu un…

Citeste continuarea Aici

You might also like