Bucătăria. Cel mai solicitat proiect de amenajare

Vara este momentul de relaxare, de plecare în vacanță, dar este și un moment ideal pentru a întreprinde o serie de activități de renovare, amenajare și reamenajare a casei. Multe familii decid să-și dedice o parte din perioada de vacanță pentru astfel de lucrări. Pe lângă o amenajare de amploare, există intervenții specifice potrivite pentru această perioadă a anului. Aceste lucrări nu presupun doar zugrăvirea casei, ci pot presupune reamenajarea bucătăriei, spre exemplu.

Sunt câteva avantaje care vă permit să reduceți timpul alocat proiectului și, de asemenea să lucrați cu un buget prestabilit:

Temperatura bună. Umiditatea scăzută și temperaturile bune accelerează uscarea anumitor materiale și accelerarea anumitor procedee (ciment, țevi și scurgeri, gresie, vopsea).
O bună planificare inițială. Când ai suficient timp, activitățile de amenajare pot fi planificate mai bine și se poate ajunge la o serie de opțiuni mai bune în ceea ce privește iluminarea, orientarea, distribuția spațiului și sistemele de organizare. Iarna, se poate ca, din lipsă de timp, să se ia decizii pripite și planificarea să nu fie corectă. Mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like